Boken Livsresan


Första delen av boken är för dig som är idrottsintresserad, andra delen är för dig som tycker att personlig utveckling är spännande. Vill du få en helhetsbild, av en människas livsresa, ska du läsa hela boken.

Det blir lätt så att Lena identifierar sig genom sina prestationer. Men så har hon också spelat 11 landskamper i bandylandslaget och tagit ett SM-guld och två SM-silver. 1985 blev hon utnämnd till Årets dambandyspelare. Hon har även spelat 58 landskamper i innebandylandslaget och vunnit EM- och VM-guld, VM-silver och VM-brons samt varit uttagen i världslaget under VM 1999. Utöver det tog hon ett guld i Svenska cupen, tre SM-silver samt sex
SM-brons.

”Under min aktiva karriär som spelare och ledare hade jag inte distans till mig själv och mina prestationer. Jag var externstyrd och hela tiden beroende av andras åsikter. Jag var min prestation och hade ingen som helst kontakt med personen Lena. Själen var parkerad i garaget medan kroppen körde sitt eget race. Jag dög inte som den jag var utan behövde vara duktig på allt jag tog mig an. När idrottskarriären var över kom mitt liv ikapp mig i sådan fart att jag inte såg någon mening med mitt liv. Det var som ett gnagande sår som höll på att äta upp mig inifrån. Men vad var det som gjorde att jag till slut valde livet?”

Beställning av boken: sker via kontaktsidan. Pris: 150 kr + porto.

”Bokens direkta och välformulerade språk och författarens ambition att inte väja för egna tillkortakommanden gör den trots sitt mycket personliga tilltal allmängiltigt intressant och berör läsaren mer och mer för varje sida.”

Bibliotekstjänst recension av boken Livsresan, Lennart Annfält, BTJ-häfte 5, 2012

”Tack för att du delade med dig av ditt liv och dina tankar genom din bok. Det är verkligen
en livsresa som du har gjort. Jag har läst, berörts, gråtit, funderat och jag minns så väl den där lilla ”ordningssamma” tjejen som inte ville sova när vi satt barnvakt. Du och din bok har fått mig att stanna upp och känna vad som är viktigt i livet. En mycket fin, utlämnande och generös bok.”

Kram Eva

”Har läst boken och tycker att det var fint att du var så öppen och ville delge det du fick vara
med om på Mullingstorp, eftersom jag känner igen och upplevt liknande. Boken lämnar jag
nu vidare. Tack för en bra bok med djupa insikter.”

Varma hälsningar Katrin

Ett exempel på en kort text – Syns inte