Effekter Kursdag i personlig utveckling

Några röster från deltagare:

”Tack för en bra kurs! Den betydde oerhört mycket för mig och jag är glad att jag genomförde den.”

”Tack för dagen! Det var länge sedan jag kände mig så fri och det var många bitar som föll på plats.”

”Under kursdagen fick jag utrymme att vara mig själv fullt ut och känna på detta inför andra människor.”

”Lenas kursdag har gett mig ett forum där jag kan få vara mig själv och i trygghet kunna träna på att visa mitt sanna jag inför andra människor. När jag sedan kommit hem har jag haft stort stöd av kursens upplevelser i min vardag.”

”Det var en spännande dag där jag fick möjlighet att gå djupt in i mig själv, uppleva, förstå och förändra destruktiva mönster. Jag hade en stark känsla av mening när jag åkte hem.”

Kraft och Inspirationsdagar passar för dig som vill öka din medvetenhet om dina mönster och beteenden på ett djupare plan samt vara villig att förändra dessa när det behövs för att integrera med andra och uppnå mål.

Dagen ger dig en chans till återhämtning och påfyllnad av energi. Förhoppningsvis får du även någon ny insikt att ta med vid dagens slut. Du blir sedd och lyssnad på genom olika samtal och övningar, men du får också tid till dig själv.

Kursdeltagarna kan få en ökad insikt i hur  upplevelser från barndomen omedvetet och känslomässigt påverkat den egna utvecklingen och vilka mönster deltagaren omedvetet återupprepar i sitt liv.

Det kan ge en bestående förändring i dina mönster och beteenden eftersom det är integrerat i både kropp och tanke.

Genom din ökade självinsikt och medvetenhet får du en större respekt och förståelse för människors olikheter.

Respekt och förståelse ökar delaktighet, motivation och glädje hos dig och andra.

För mig är det här en förutsättning för att du ska må bra, kunna samarbeta, våga gå igenom din rädsla och leva det liv du vill.

OBS! Ditt företag kan önska separata datum för just er slutna grupp om så önskas.

Datum: 

Tid: kl 09.00-17.00

Plats: ABF:s lokaler på Stigaregatan 7 i Falun

Pris: Privatpersoner 1000 kr inklusive moms. Företag 1000 kr exklusive moms. Innefattar kursavgift, lunch och fika.

Anmälan Senast en vecka innan valt datum måste anmälan ske till info@lenabirath.se