Generella effekter Tårar blir till Guld

Enbart föreläsning: 1,5-2 timmar
Föreläsning med t.ex. praktiska inslag: 3-4 timmar
Processledning – Workshopar: Enligt överenskommelse tillsammans med kunden, men önskemålet är minst 4 timmar upp till heldagar.

Under denna föreläsning får ni följa min aktiva elitkarriär som både spelare och ledare samt min inre personliga resa som påbörjades 2007, då mitt liv kom ikapp mig efter avslutad idrottskarriär. Jag var min prestation och hade ingen som helst kontakt med personen Lena. Jag dög inte som den jag var utan behövde vara duktig på allt jag tog mig an. Jag såg inte längre någon mening med mitt liv…

Det är när jag ger av mig själv och vågar prata om det jag varit med om som det berör. Det är sårbart, men viljan och längtan till att kunna inspirera en enda idrottare med det jag säger väger tyngre.

Jag vill få dig som idrottar att inse att du duger som du är oavsett vad du presterar. Det är just det som gör att du kan och vill prestera ännu mer. Inspirera dig till att stärka din självkänsla. Det är den vi faller tillbaka på om vi misslyckas. Har vi ingen stabil självbild som människa kan fallet bli stort om vi inte når våra mål inom idrotten.

Jag vill att du ska vara snäll mot dig själv, det vill säga göra fler insättningar på ditt pluskonto istället för att hela tiden titta på vilka fel som görs. Är glaset halvfullt eller halvtomt?

Jag vill få dig att våga vara den du är samt delge hur du kan hantera press och krav för att nå dina mål och drömmar med en trygg självkänsla som stabil grund.

För mig är det här en förutsättning för att du ska må bra, våga gå igenom din rädsla och prestera det du kan för att nå dina mål inom idrotten.